SUBARU Impreza

Echipament

Rezistență la orice test

Distractiv să conduci exact așa cum îți place, noul Impreza e-BOXER combină în mod unic performanța, plăcerea de conducere și siguranța pentru o experiență care implică toate simțurile. Fiecare colț, fiecare suprafață și fiecare detaliu sunt studiate în detaliu. Sunt o expresie a designului Subaru și reprezintă ceea ce Impreza e-BOXER a dorit întotdeauna să exprime.

Faruri LED adaptive

Pe timp de noapte, farurile se rotesc în funcție de unghiul de direcție, îmbunătățind vizibilitatea.

Lămpi de ceață cu LED

Lămpile de ceață LED cu reflectoarele lor speciale îmbunătățesc vizibilitatea în condiții de iluminare difuză, în special pe timp de noapte.

Jante aliaj usor 18 inch

Jantele cu două spițe din metal ușor vopsite în două tonuri conferă modelului Impreza un aspect dinamic, sportiv.

Jante aliaj usor 17 inch

Jantele cu design elegant sunt vopsite în negru în zonele profunde, ceea ce întărește impresia solidă și sportivă.

Pedale din aluminiu

Inspirate de motorsport, aceste pedale conferă interiorului o notă sportivă.

*1 Apple CarPlay® și *2 Android Auto™️​

*1 Apple CarPlay® este o marcă înregistrată a Apple Inc. în SUA și în alte țări. *2 Android™ și Android Auto™ sunt marci înregistrate ale Google Inc.

Afișaj instrument

Mai ușor de citit, datorită ecranului LCD de 4,2 inch , vă ține mereu la curent cu informații utile de conducere: trebuie doar să aruncați o privire rapidă, astfel încât ochii să fie pe drum.

Afișaj multifuncțional

Afișajul LCD de 6,3 inci din partea superioară a tabloului de bord vă oferă informații utile într-un mod ușor de înțeles. Atunci când sistemul de navigatie este activat, acesta este conectat la afișajul multifuncțional care va afișa instrucțiunile de navigare exacte

Camera frontală

Pe afișajul multifuncțional puteți vedea ce vede deja camera frontală în fața dvs. Acest lucru vă oferă o imagine mai bună a intersecțiilor și a manevrelor.

Sistem de Climatizare automată cu două zone

Controlul automat al climei cu două zone este setat separat pentru șofer și pasagerul din față. Duzele de ventilație au fost reproiectate pentru a optimiza ventilația habitaclului și pentru a îmbunătăți calitatea aerului în orice situație.

Conexiune USB și Aux-in

Conectați dispozitivul mobil la portul Aux / USB și ascultați muzica preferată prin difuzoarele auto

Scaunele din față

Scaunele elegante din față ale noului Impreza oferă mai mult confort decât oricând, datorită formelor anatomice și a unui suport excelent in viraj.

Trapa din sticlă

Lumina naturala inundă habitaclul prin trapa de sticlă care poate fi complet deschisa sau înclinata pentru a permite aerului curat să intre in interior.

Cotiera centrală spate

La bordul noului model Impreza, pasagerii din spate se bucură de un confort maxim beneficiind de doi suporti pentru pahare in cotiera central

Memento scaun spate

Acest sistem vă amintește să aruncați o privire asupra scaunelor din spate atunci când coborâți din mașină, astfel încât să nu uitați nimic sau pe nimeni.

Camera pentru mers inapoi

Camera de mers înapoi vă permite să manevrați ușor în cele mai strânse locuri. Cand manevrati masina in marșarier, pe ecranul tactil apare o imagine color, cu indicații de distanță care facilitează parcarea.

Asistent de fază lungă *

Uitați să porniți și să opriți faza lungă când conduceți noaptea: asistentul faza lungă reglează automat acest lucru în funcție de traficul care vine sau de vehiculele din fața dvs.

Trapa de sticla cu deschidere electrica

Cu trapa deschisa, noul modelul Forester pare și mai spatios facand ca experienta de drum sa fie si mai incitanta.

La volan, sunteți întotdeauna responsabil pentru o conducere atentă, sigură și respectarea reglementărilor de circulație. Vă rugăm să nu vă bazați doar pe sistemul de monitorizare a șoferului. Ca ajutor tehnic, inevitabil nu funcționează și reacționează la fel în toate condițiile. Vă rugăm să rețineți specificațiile tehnice și factorii care influențează funcția din manualul de utilizare.