SUBARU Impreza

Prezentare generală

Noul model Subaru Impreza este construit pentru distracție

Beneficiind de tehnologie avansată de conducere și divertisment, devine o masina distractiva atât pentru șofer, cât și pentru cei din spate.

Cu un sistem de infotainment digital integrat cu touchscreen dispus central, printr-o simpla atingere se poate reda instantaneu muzica favorita, accesa hărți, mesaje și multe altele prin intermediul telefonul dvs smartphone și sistemului de conectivitate Apple Carplay® și Android Auto ™ încorporate *. Tot ce vă place, chiar acolo la îndemână.

Apropati-va și veți vedea că multe dintre caracteristicile pe care le doriți pentru masina dvs sunt standard, inclusiv All-Wheel Drive , facand din modelul Impreza una dintre cele mai bune mașini calitate-pret din piata. Adăugați motorul Boxer și viata devine mai bună. Transformând agilitatea mașinilor mici într-o distracție mare, Subaru Impreza este o mașină alaturi de care poti face toate lucrurile pe care iti plac, alaturi de cei pe care îi iubești.

Subaru Impreza

Explorează ceva nou?

O mașină alaturi de care poti face toate lucrurile pe care iti plac

La volan, sunteți întotdeauna responsabil pentru o conducere atentă, sigură și respectarea reglementărilor de circulație. Vă rugăm să nu vă bazați doar pe sistemul de monitorizare a șoferului. Ca ajutor tehnic, inevitabil nu funcționează și reacționează la fel în toate condițiile. Vă rugăm să rețineți specificațiile tehnice și factorii care influențează funcția din manualul de utilizare.