SUBARU XV

Echipament

Remarcat de la prima vedere

Combinând forma și funcționalitatea, noul Subaru XV Hybrid e-BOXER este întotdeauna pregătit : surfing, ciclism, weekend la munte si la mare sau descoperirea de noi orașe. Indiferent de ceea ce alegeti, alaturi de Subaru XV Hybrid e-BOXER beneficiati de momente pe care nu le veți uita atât de ușor.

Faruri LED adaptive

Pe timp de noapte, farurile se rotesc în funcție de unghiul de direcție, îmbunătățind vizibilitatea.

Faruri de ceață cu LED

Lămpile de ceață cu LED-uri cu reflectoarele lor speciale îmbunătățesc vizibilitatea în condiții de iluminare difuză, în special pe timp de noapte.

Bare longitudinale pe plafon

Barele longitudinale de pe acoperișul noului Subaru XV servesc ca bază indispensabilă pentru transport diverse accesorii.

Jante aliaj ușor 18 inch

La prima vedere, Subaru XV iese în evidență de toate celelalte mașini prin designul jantei orientat spre distracție. Jantele ușoare și de înaltă calitate subliniază caracterul unic, puternic și plin de viață al Subaru XV.

Climatizare automată în două zone

Climatizarea automată în două zone cu setări separate pentru șofer și pasagerul din față funcționează în liniște și eficient. Fluxul de aer îmbunătățit asigură un nivel ridicat de confort climatic în toate condițiile meteorologice.

Frână electronică de parcare (EPB)

Activat și dezactivat cu o ușoară mișcare a comutatorului, EPB ține automat vehiculul pe loc atunci când se oprește într-o pantă. Dacă călcați din nou pe accelerație, EPB se eliberează automat.

Prize USB pentru șofer și pasageri

Conectați dispozitivul mobil la portul AUX / USB și ascultați muzica preferată prin difuzoarele auto. Cu două porturi USB, puteți conecta simultan două dispozitive.

Trapă acoperis din sticlă

Trapa din sticlă controlată electric oferă o vedere panoramică. Acesta poate fi operata la apăsarea unui buton, iar sistemul este echipat cu protecție anti-prindere.

Cusături decorative pe scaunele din față

Scaunele față super confortabile, puternic conturate, au cusături portocalii, ceea ce intensifică factorul de distracție.

Cotiera spate cu suport pentru băuturi

O cotieră centrală confortabilă și practică, care poate fi folosită ca suport de băuturi pentru pasagerii din spate.

*1 Apple CarPlay® și *2 Android Auto™️​

Prin intermediul acestor aplicații împreună cu sistemul de recunoaște vocală , mâinile vor fi întotdeauna pe volan iar ochii dvs. îndreptați spre drum. *1 Apple CarPlay® este o marcă înregistrată a Apple Inc. în SUA și în alte țări. *2 Android™ și Android Auto™ sunt marci înregistrate ale Google Inc.

Display multifuncțional

Afișajul LCD de 6,3 inci din partea superioară a tabloului de bord vă oferă informații utile într-un mod ușor de înțeles. Atunci când sistemul de navigatie este activat, acesta este conectat la afișajul multifuncțional care va afișa instrucțiunile de navigare exacte.

Afișaj instrument

Mai ușor de citit, datorită ecranului LCD de 4,2 “, vă ține mereu la current cu informații utile de conducere: trebuie doar să aruncați o privire rapidă, astfel încât ochii să fie pe drum.

Camera pentru mers inapoi

Camera de mers înapoi vă permite să manevrați ușor în cele mai strânse locuri. Când manevrați mașina în marșarier, pe ecranul tactil apare o imagine color, cu indicații de distanță care facilitează parcarea.

La volan, sunteți întotdeauna responsabil pentru o conducere atentă, sigură și respectarea reglementărilor de circulație. Vă rugăm să nu vă bazați doar pe sistemul de monitorizare a șoferului. Ca ajutor tehnic, inevitabil nu funcționează și reacționează la fel în toate condițiile. Vă rugăm să rețineți specificațiile tehnice și factorii care influențează funcția din manualul de utilizare.