SUBARU XV

Tehnologie

Motorul SUBARU BOXER

MOTORUL BOXER are o configurație cu cilindri orizontali opuși, cu o mișcare a pistoanelor orizontală și opuse unul față de celălalt.

Subaru se angajează în acest motor exclusiv de peste 50 de ani, făcându-l durabil și fiabil în timp pentru a obține performanțe unice.

Stabilitate mai mare

Motorul boxer combină două avantaje: un bloc motor cu profil plat și un centru de greutate foarte scăzut, care oferă stabilitatea maximă a vehiculului.

Echilibrat în mod natural

Configurația motorului este foarte rigidă și auto-echilibrată, prin urmare, cu mai puține vibrații decât alte tipuri de motoare.

Tracțiune integrală simetrică (AWD)

Subaru a dezvoltat sistemul de tractiuneintegral permanent simetric datorită alinierii perfecte a motorului, a cutiei de viteze și a cardanului.

Rezultatul: o transmisie fără pierdere de putere, o stabilitate și o agilitate deosebită prin care se distinge orice model Subaru.

Transmisia Lineartronic + Sistemul AWD cu distribuţie activă a cuplului

Pentru un răspuns instantaneu şi lin la modificarea condiţiilor de deplasare,transmisia Lineartronic CVT (continuu variabilă) utilizează un lanţ în loc de curea—permiţând o plajă mai mare de rapoarte de transmisie finale pentru performanţe şi eficienţă îmbunătăţite, dar şi un răspuns mai rapid la acţionarea pedalei de acceleraţie.

Aceasta este combinată longitudinal cu un sistem AWD cu distribuţie activă a cuplului, ce reacţionează la condiţiile de tracţiune la comenzile transmisiei şi cele ale şoferului prin controlul continuu al distribuţiei cuplului între punţile faţă şi spate.

SUBARU GLOBAL PLATFORM (SGP)

Platforma globală Subaru (SGP) reprezintă baza tehnică a viitoarelor modele Subaru – noul Forester este deja construit pe ea. Permite un design standardizat, dar flexibil, adaptabil al seriei de modele, cu o combinație perfectă de spațiu, confort și securitate.

Veți experimenta experiența unică de conducere Subaru și mai intens.

Plăcerea de a conduce în siguranță

Subaru XV Hybrid e-BOXER trece de situațiile critice cu usurinta gratie comportamentului sau dinamic. Agilitatea sa imediată mărește sentimentul de siguranță și plăcerea de a conduce. În ciuda garzii la sol inalte de 220 mm, comportamentul sau in curbe este demn de o limuzină.

Confort la volan

Creșterea rigidității la torsiune și îmbunătățirea suspensiei vă permit să absorbiți și mai mult murdăria drumului, reducând vibrațiile transmise în compartimentul pasagerilor și ridicând confortul la un nou nivel.

Liniște și spațiu la interior

Zgomotele și vibrațiile sunt istorie în interiorul, datorită caroseriei ramforsate și suspensiilor noi oferite de Subaru XV Hybrid e-BOXER – astfel condusul și călătoriile la bordul Subaru XV Hybrid e-BOXER devin absolut încântătoare.

X-MODE

La simpla apasare a unui buton, Sistemul X-Mode vă ajută să mențineți controlul asupra motorului, transmisiei, tractiunii, frânelor pentru a trece prin pasajele dure pe orice teren. 

Când X-Mode este activat, Sistemul Hill Descent Control menține automat o viteză constantă atunci când vehiculul coboară pe o pantă.

La volan, sunteți întotdeauna responsabil pentru o conducere atentă, sigură și respectarea reglementărilor de circulație. Vă rugăm să nu vă bazați doar pe sistemul de monitorizare a șoferului. Ca ajutor tehnic, inevitabil nu funcționează și reacționează la fel în toate condițiile. Vă rugăm să rețineți specificațiile tehnice și factorii care influențează funcția din manualul de utilizare.