Tehnologie SUBARU

Prezentare generală

Bine ați venit într-o lume de noi oportunități care asteaptă sa fie descoperite !

Vă prezentăm noul model Subaru Forester Hybrid e-BOXER. Complet reproiectat în interior și exterior, noul model atinge un nivel maxim de confort, siguranță și versatilitate pentru a vă sprijini în toate aventurile dumneavoastra zilnice – in timp ce vă va încuraja la noi provocări. Cu un șasiu rezistent și manevrabil însa spațios și confortabil în interior, modelul Forester oferă încredere iar toți cei aflați în habitaclu vor fi mulțumiți.

Pentru o funcționare cât mai eficientă, sistemul SUBARU e-BOXER Hybrid ajustează automat utilizarea motorului cu injecție directă de 2.0 litri și a motorului electric în functie de solicitări.

Motorul electric al sistemului hibrid este integrat în cutia de viteze Lineartronic, iar bateria este instalată central în spatele mașinii. Stabilitatea remarcabilă binecunoscută modelelor Subaru rămâne neschimbată, deoarece este dată de centrul de greutate scăzut al motorului SUBARU-BOXER și a sistemului de tractiune integrală permanentă Symmetrical AWD.

Agilitate și stabilitate în curbe

În timp ce manevarea altor vehicule cu motor electric poate suferi din cauza greutății suplimentare, în cazul Subaru e-BOXER comportamentul de conducere rămane neschimbat datorită aranjamentului central al tuturor componentelor.

Motorul pe benzină este instalat în partea de jos a compartimentului iar motorul electric este integrat în cutia de viteze Lineartronic în spatele motorului, fapt care pastreaza agilitatea tipică modelelor Subaru alături de stabilitatea în viraje.

Incitant pe drum. Relaxat in afara lui.

Prin accelerarea noului Forester echipat cu motorul SUBARU e-BOXER Hybrid, veți simți confortul unei clase superioare : puternic pe sosea și liniștitor pe teren dificil.

FORESTER E-BOXER

SUBARU XV E-BOXER

IMPREZA E BOXER

La volan, sunteți întotdeauna responsabil pentru o conducere atentă, sigură și respectarea reglementărilor de circulație. Vă rugăm să nu vă bazați doar pe sistemul de monitorizare a șoferului. Ca ajutor tehnic, inevitabil nu funcționează și reacționează la fel în toate condițiile. Vă rugăm să rețineți specificațiile tehnice și factorii care influențează funcția din manualul de utilizare.