Noul SUBARU BRZ

Ediție limitată

În Subaru BRZ, condusul devine o adevărată pasiune.

Una dintre cele mai atractive caracteristici ale BRZ este tracțiunea spate, ceea ce înseamnă că puterea este livrată roților din spate. Acest aspect oferă o experiență de conducere sportivă și plăcerea pură a conducerii pentru entuziaștii auto.

Subaru BRZ

Pasiune fara coprmisuri

O mașină alaturi de care poti face toate lucrurile pe care iti plac

Tahometru sport

Cu afișaj de informații pentru șofer

Sistem audio cu monitor tactil de 8 inchi

Acest sistem audio puternic cu monitor tactil de 8 inchi îți aduce muzica la viață. Redare și conectivitate prin Bluetooth®, două porturi USB, tehnologia Apple Carplay 1 și Android Auto™ 2

Climatizare automată pe două zone

Datorită acestui sistem modern de aer condiționat, șoferul și pasagerul din față își pot seta individual temperatura dorită.

Sistem de acces fără cheie cu buton de pornire/oprire

Acest sistem vă permite să deblocați Subaru BRZ, să porniți motorul și să porniți - totul fără a scoate cheia din buzunar.

Padelele de la volan

Transmisia automată vine cu padele de schimbare în mod standard, cu ajutorul cărora treptele pot fi schimbate și manual la atingerea unui deget.

camera de rezervă

Datorită acestui sistem modern de aer condiționat, șoferul și pasagerul din față își pot seta individual temperatura dorită.

Tehnologie

Pasiune fara coprmisuri

O mașină alaturi de care poti face toate lucrurile pe care iti plac

Datorită designului său simetric, arborele cotit al motorului SUBARU BOXER este în linie cu arborele cardanic. Motorul și transmisia au fost poziționate extrem de jos și bine în ampatament. Împreună cu tracțiunea pe roțile din spate, aceasta garantează o stabilitate remarcabilă a condusului cu un nivel ridicat de agilitate. Am combinat platforma de propulsie agilă cu un sistem de direcție reproiectat, receptiv, care răspunde la fiecare mișcare de direcție cu o precizie și viteză uimitoare.

Fiecare detaliu al lui Subaru BRZ prinde viață, mai ales la viraje. Viziunea noastră despre manevrabilitate perfectă ți se deschide de fiecare dată când intri într-o curbă. Această experiență va schimba complet modul în care vă gândiți la conducere.

Centrul de greutate scăzut

Datorită tracțiunii pe spate și motorului SUBARU BOXER cu pistoanele opuse orizontal decalate cu 180°, centrul de greutate al Subaru BRZ este foarte aproape de sol. Pentru o manevrabilitate extrem de agilă care face ca inima fiecărui iubitor de mașini sport să bată mai repede, greutatea și înălțimea totală a vehiculului au fost reduse.

Corp ușor

Deși protecția împotriva coliziunii a fost mărită și caroseria a fost și mai rigidă, a fost posibilă reducerea greutății vehiculului. Pe lângă construcția cadrului intern și utilizarea componentelor formate la cald și a panourilor din oțel de înaltă rezistență, capota, plafonul și aripile sunt realizate din aluminiu pentru a menține vehiculul ușor și manevrabil.

Aerodinamica

La proiectarea Subaru BRZ, s-a acordat o mare atenție rezistenței la aer mai scăzute și stabilității excepționale de condus. Multe piese ale vehiculului, inclusiv spoilerul spate integrat, pasajele roților și pragurii laterale, generează mai multă forță aerodinamică și mai puțină rezistență la viteze mari.

Motor SUBARU BOXER

Subaru BRZ este propulsat de un motor SUBARU BOXER de 2,4 litri¹, care a fost coborât pentru a coborî centrul de greutate al vehiculului și oferă o manevrabilitate excepțională, făcând vehiculul foarte echilibrat în viraj. Datorită îmbunătățirilor ulterioare, mai multă putere, un răspuns mai bun și un cuplu mai mare sunt disponibile în toate intervalele de viteză, în ciuda designului său compact și ușor.

Echilibrat și controlat

Distribuția longitudinală aproape perfectă a greutății oferă SUBARU BRZ un echilibru și tracțiune remarcabile la accelerare, frânare și viraje, ceea ce menține vehiculul echilibrat chiar și cu un stil de condus foarte sportiv.