NOUL SUBARU Outback

Libertate în fiecare moment

Restart your life

Nu este niciodată prea târziu să descoperiti o nouă pasiune. Alaturi de Subaru vă puteți bucura de fiecare aspect al vieții dumneavoastra. Și tocmai pentru a satisface gustul fiecarei aventuri, a fost proiectat modelul Outback,fiind legătura ideală dintre dvs. și ceea ce vă place să faceți.

Noul Outback inspiră încredere și face să dispară granițele, astfel încât să puteți ajunge la orice destinatie dorita. Noul stil robust subliniază caracterul fără compromisuri , în timp ce interiorul modernizat vine cu noi materiale și tehnologii sofisticate user-friendly, care vor spori comfortul. Construit pentru termen lung, dar si pentru drumuri mai puțin circulate, noul Outback este un crossover cu adevărat pentru toate anotimpurile.

Noul SUBARU Outback

Explorează ceva nou?

Noul Outback inspiră încredere și face să dispară granițele

INTERIOR OUTBACK

INTERIOR OUTBACK

INTERIOR OUTBACK

INTERIOR OUTBACK

INTERIOR OUTBACK

SUBARU XV

La volan, sunteți întotdeauna responsabil pentru o conducere atentă, sigură și respectarea reglementărilor de circulație. Vă rugăm să nu vă bazați doar pe sistemul de monitorizare a șoferului. Ca ajutor tehnic, inevitabil nu funcționează și reacționează la fel în toate condițiile. Vă rugăm să rețineți specificațiile tehnice și factorii care influențează funcția din manualul de utilizare.