Noul SUBARU Outback

Tehnologie

Ai încredere în forța interioară

Tehnologia din spatele unui Subaru are ca rezultat o combinație unică de siguranță, confort și fiabilitate – pe cât de captivantă și liniștitoare.

Tracțiune integrală simetrică

Tracțiune stabilă și fiabilă de nezdruncinat – așa circulă fiecare Subaru cu tracțiunea integrală simetrică exclusivă. Active Torque Split variază forța de acționare pe roțile individuale la viteza fulgerului în funcție de condițiile actuale.

LINEARTRONIC

Cu un raport mare de reducere și hidraulică de ultimă generație, Lineartronic se deplasează ușor și fără probleme chiar și atunci când accelerează – eficient și întotdeauna în intervalul optim de viteză.

X-MODE

Puteți afla ce poate face cu adevărat Outback cu X-MODE reglabil. În funcție de teren, selectați modul [SNOW / DIRT] sau [DEEP SNOW / MUD] pe ecranul tactil. Deci, aproape că nu te poate opri.

MOTOR SUBARU BOXER

De mai bine de 50 de ani, un motor boxer funcționează la modelele Subaru cu avantajele sale decisive față de alte tipuri: construcție plană, mișcări orizontale ale pistonului cu echilibrare automată a masei, deci funcționare practic fără vibrații.

SI-DRIVE

Cu Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) puteți doza puterea în două moduri, în funcție de starea de spirit. Modul inteligent este mai orientat către funcționarea economică și ecologică. Pe de altă parte, în modul Sport, motorul oferă spontan puterea maximă pentru conducerea orientată spre performanță.

PLATAFORMA GLOBALĂ SUBARU (SGP)

Faimoasa siguranță și experiența caracteristică de conducere Subaru sunt făcute și mai pronunțate de noul SGP. Utilizarea spațiului și rezistența la torsiune a corpului sunt optimizate, vibrațiile și zgomotul de conducere sunt reduse la minimum. O structură internă a cadrului complet și armături în jurul deschiderii din spate contribuie decisiv la acest lucru.

La volan, sunteți întotdeauna responsabil pentru o conducere atentă, sigură și respectarea reglementărilor de circulație. Vă rugăm să nu vă bazați doar pe sistemul de monitorizare a șoferului. Ca ajutor tehnic, inevitabil nu funcționează și reacționează la fel în toate condițiile. Vă rugăm să rețineți specificațiile tehnice și factorii care influențează funcția din manualul de utilizare.