SUBARU CROSSTREK

Echipament

Crosstrek: confort la volan și înclinație pentru aventură.

Vă prezentăm noul Crosstrek. De la plimbări în oraș la aventuri în aer liber, Crosstrek adaugă distracție fiecărei călătorii, de fiecare dată. Designul ascuțit, dinamic, cu un front puternic și aripi bombate, este distractiv doar la privit. Dispunând de cele mai recente tehnologii de siguranță Subaru pentru liniște sufletească pe orice drum, dinamica îmbunătățită a condusului Crosstrek oferă un confort fără compromis, de la cele de zi cu zi la cele extraordinare.

Faruri LED adaptive

Pe timp de noapte, farurile se rotesc în funcție de unghiul de direcție, îmbunătățind vizibilitatea.

Faruri de ceață cu LED

Lămpile de ceață cu LED-uri cu reflectoarele lor speciale îmbunătățesc vizibilitatea în condiții de iluminare difuză, în special pe timp de noapte.

Bare longitudinale pe plafon

Barele longitudinale de pe acoperișul noului Subaru Crosstrek servesc ca bază indispensabilă pentru transport diverse accesorii.

Jante aliaj ușor 18 inch

La prima vedere, Subaru Crosstrek iese în evidență de toate celelalte mașini prin designul jantei orientat spre distracție. Jantele ușoare și de înaltă calitate subliniază caracterul unic, puternic și plin de viață al Subaru Crosstrek.

Climatizare automată cu două zone cu funcționare cu ecran tactil de 11,6 inchi

Pe lângă funcțiile frecvent utilizate, cum ar fi controlul temperaturii și degivrarea, funcționarea intuitivă a aerului condiționat de pe afișajul cu ecran tactil creează un design interior curat și ordonat.

Frână electronică de parcare (EPB)

Activat și dezactivat cu o ușoară mișcare a comutatorului, EPB ține automat vehiculul pe loc atunci când se oprește într-o pantă. Dacă călcați din nou pe accelerație, EPB se eliberează automat.

Prize USB pentru șofer și pasageri

Conectați dispozitivul mobil la portul AUX / USB și ascultați muzica preferată prin difuzoarele auto. Cu două porturi USB, puteți conecta simultan două dispozitive.

Trapă din sticlă glisantă electric cu înclinare reglabilă

Acoperișul cu deschidere electrică vă permite să iluminați habitaclu pentru o conducere plăcută pentru toată lumea.

Scaun pentru pasager cu 8 direcții

Scaunul electric cu 8 direcții oferă pasagerului din față confort fără stres, chiar și în călătoriile lungi. Ridicarea scaunului, înclinarea electronică față, glisarea față/spate și ajustările înclinării permit reglajul în 8 direcții.

Cotiera spate cu suport pentru băuturi

O cotieră centrală confortabilă și practică, care poate fi folosită ca suport de băuturi pentru pasagerii din spate.

*1 Apple CarPlay® și *2 Android Auto™️​

Prin intermediul acestor aplicații împreună cu sistemul de recunoaște vocală , mâinile vor fi întotdeauna pe volan iar ochii dvs. îndreptați spre drum. *1 Apple CarPlay® este o marcă înregistrată a Apple Inc. în SUA și în alte țări. *2 Android™ și Android Auto™ sunt marci înregistrate ale Google Inc.

Display central de 11,6 inchi

Ecranul tactil mare de 11,6 inchi permite operarea intuitivă, asemănătoare unui smartphone, pentru funcții audio și alte funcții convenabile, în timp ce acceptă sisteme de infotainment precum Apple CarPlay *3 și Android Auto *4*5 cu conexiune wireless.

La volan, sunteți întotdeauna responsabil pentru o conducere atentă, sigură și respectarea reglementărilor de circulație. Vă rugăm să nu vă bazați doar pe sistemul de monitorizare a șoferului. Ca ajutor tehnic, inevitabil nu funcționează și reacționează la fel în toate condițiile. Vă rugăm să rețineți specificațiile tehnice și factorii care influențează funcția din manualul de utilizare.