SUBARU CROSSTREK

e-BOXER Hybrid

SUBARU e-BOXER - Noua tehnologie hybrid de la Subaru

Noul SUBARU e-BOXER combină motorul SUBARU-BOXER și un motor electric într-un motor hibrid cu cuplu ridicat.

Rezultatul: accelerație puternică, conducere lină și confortabilă, rulare practic fără vibrații oriunde te-ai afla.

Securitate generală Subaru.

Motor pe benzină SUBARU BOXER

Putere maxima:110 kW (150 CP) la 5600-6000 rpm
Cuplu maxim: 194 Nm la 4000 rpm
  

SUBARU BOXER și motor electric

Pentru cea mai eficientă funcționare posibilă, sistemul SUBARU e-BOXER reglează automat utilizarea motorului cu injecție directă de 2,0 litri și a motorului electric în funcție de cerințele actuale.

Motorul electric al sistemului hibrid este integrat în Lineartronic, iar bateria este instalată central în spate. Stabilitatea pronunțată rămâne neschimbată, deoarece este dată de centrul de greutate scăzut cu motorul SUBARU-BOXER și tracțiunea simetrică AWD.

Agil și stabil în curbe

În timp ce manipularea altor vehicule cu motor electric poate suferi din cauza greutății suplimentare, dispunerea centrală a tuturor componentelor de acționare înseamnă că comportamentul de conducere rămâne neschimbat. Motorul pe benzină este instalat longitudinal în adânc și motorul electric este integrat în tronicul liniar din spatele acestuia, ceea ce păstrează agilitatea și stabilitatea la virare, care sunt tipice pentru Subaru.

Stabilitate mai mare

Accelerați noul Forester cu e-BOXER-ul SUBARU cu funcționare uimitoare, vă puteți imagina în clasa de lux. Este atât de captivant de puternic pe drum – și încurajator pe teren dificil.

Fără stres prin oraș

Motorul electric compact de înaltă performanță asigură o reacție spontană la accelerare și decelerare. Așadar, puteți conduce confortabil și fără stres chiar și în trafic intens.

Afișajul sistemului motor

Pornire, accelerare ușoară: funcționare EV

Necesitate mare de putere: funcționarea motorului pe benzină

Putere medie necesară: suport motor electric

Întârziere: recuperarea energiei

La volan, sunteți întotdeauna responsabil pentru o conducere atentă, sigură și respectarea reglementărilor de circulație. Vă rugăm să nu vă bazați doar pe sistemul de monitorizare a șoferului. Ca ajutor tehnic, inevitabil nu funcționează și reacționează la fel în toate condițiile. Vă rugăm să rețineți specificațiile tehnice și factorii care influențează funcția din manualul de utilizare.