SUBARU Forester

Echipament

Rezistență la orice test

Aceasta este impresia pe care modelul Forester o oferă la prima vedere. Designul sobru și puternic este cel mai promițător. Robust și elegant, forma sa cu proporții echilibrate convinge în orice mediu.

Faruri cu tehnologie LED – autoadaptive

Faza scurtă și fază lungă cu reglaj automat, sunt proiectate astfel încât devin lumini adaptive la viraje rotindu-se în funcție de unghiul de direcție.

Jante aluminiu 18 inch

Jantele din aluminiu 18 inch muli-spite sunt echipate cu anvelope 225/55 R18

Proiectoare ceață cu LED

Proiectoarele de ceață LED cu un aspect elegant și sport îmbunatatesc iluminarea în condiții de vizibilitate slabă.

Lumini spate cu LED

Lămpile în forma literei C conferă parții spate aspectul inconfundabil și caracteristic al modelelor Subaru.

Bare longitudinale

Datorită pragurilor mari ale ușilor din spate, puteți accesa cu ușurință barele longitudinale de pe acoperiș pentru a monta sistemele de transport specifice.

Sistem de climatizare automată pe 2 zone

Controlul automat al climatizării pe 2 zone poate fi setat separat pentru șofer și pasagerul din dreapta, direct pe panoul de control sau prin afișajul multifuncțional de 6,3 inch.

Prize USB pentru sofer și pasageri

Prize de încărcare USB sunt disponibile atât pentru pasagerii din față, cât și pentru cei din spate.

Buzunare spătar scaune

Carțile sau revistele, tabletele sau telefoanele inteligente pot fi depozitate perfect și la îndemana în buzunarele divizate în mod inteligent pe spătarele scaunelor din față.

Butonul de memorie al scaunului șoferului

Funcția de memorie a scaunului șoferului memorează inclusiv poziția oglinzilor exterioare. Oglinda exterioară din partea dreaptă își schimbă automat poziția atunci când activați mersul înapoi, astfel încat sa puteti vedea marginea drumului.

Climatizarea zonei din spate a habitaclului

Aeratoarele din spatele consolei centrale oferă pasagerilor din spate confortul dorit pentru climatizare.

*1 Apple CarPlay® și *2 Android Auto™️​

*1 Apple CarPlay® este o marcă înregistrată a Apple Inc. în SUA și în alte țări. *2 Android™ și Android Auto™ sunt marci înregistrate ale Google Inc.

Afisaj multifunctional

Ecranul multifunctiona de 6,3 inci situat în partea de sus a panoului de bord, va ofera informatii utile pentru dumneavoastra și pasageri într-o formă usor de înțeles. Când sistemul de navigatie este activat, pe afișaj sunt afișate instrucțiuni de conducere de-a lungul traseului.

Afisaj cu cristale lichide

Ecranul de 4,2 inch cu cristale lichide vă permite să citiți diverse date de conducere fara efort. Doar o privire rapida și ochii tăi sunt din nou pe drum.

Cameră cu vedere laterala

O cameră încorporata din partea inferioara a oglinzii retrovizoare din partea dreaptă proiecteaza imaginea pe afisajul multifunctional. Prin urmare parcarea se efectuează usor si in siguranta.

Camera pentru mersul cu spatele

Activand pozitia de mers inapoi, pe ecran apare o imagine color cu linii de referință care facilitează manevrele de parcare Daca obiectivul camerei este murdar, un jet de apa il poate curața prin apasarea unui buton.

Sistem de sunet premium cu difuzoare Harman/Kardon

Echipat cu tehnologia GreenEdge de la Harman/Kardon, sistemul de sunet premium cu noua difuzoare si acustica ambientala imbunatatita va ofera o experiență sonora impresionanta.

Spatiu depozitare consolă centrală

Cutia de depozitare din consola centrală oferă spațiu pentru însoțitorii dvs. electronici, cum ar fi un smartphone sau o tabletă mică. Și este inclusă și o conexiune utilă de 12V.

Trapa de sticla cu deschidere electrica

Cu trapa deschisa, noul modelul Forester pare și mai spatios facand ca experienta de drum sa fie si mai incitanta.

Praguri mari pentru usile din spate

Pragurile usilor din spate redesenata, sunt mai late și mai plane beneficiind de o acoperire antiderapanta. Acest lucru face ca utilizarea barelor longitudinale pe acoperis să fie mai confortabila și mai sigura.

Portbagaj electric

Chiar si cu mainile pline, puteți deschide hayonul atingand usor senzorul. Iar prin apasarea unui buton interior puteti inchide atat hayonul cat si toate usile autoturismului.

Echipamente pentru compartimentul de incarcare

Priza de alimentare de 12 V, butonul pentru rabatarea spatarelor scaunelor din spate si carligele de amarare sunt pozitionate unul langa celalalt, ceea ce faciliteaza utilizarea compartimentului de încărcare. Iar carligele pentru retinerea sarcinii sunt usor accesibile la cele patru colturi ale platformei de incarcare.

La volan, sunteți întotdeauna responsabil pentru o conducere atentă, sigură și respectarea reglementărilor de circulație. Vă rugăm să nu vă bazați doar pe sistemul de monitorizare a șoferului. Ca ajutor tehnic, inevitabil nu funcționează și reacționează la fel în toate condițiile. Vă rugăm să rețineți specificațiile tehnice și factorii care influențează funcția din manualul de utilizare.