SUBARU Solterra

Echipament

Când versatilitatea se întâlnește cu confortul.

Nu numai performanță și confort, ci și o experiență completă de condus în numele distracției, siguranței și inovației pentru a vă bucura de fiecare călătorie.

Hayon motorizat

Atingerea unui buton deschide și închide ușor hayonul. Lățimea totală a deschiderii este reglabilă.

Copertina portbagaj

Copertina portbagaj oferă intimitatea necesară și ajută la prevenirea furtului. Când nu este folosit, este depozitat îngrijit sub podea.

Faruri LED cu autonivelare

Farurile cu LED-uri cu autonivelare combină faza lungă și cea scurtă și sunt, de asemenea, echipate cu Sistemul adaptiv pentru faza lungă. Acest sistem îmbunătățește vizibilitatea și, prin urmare, siguranța în timpul condusului pe timp de noapte prin aprinderea și stingerea automată a luminii lungi, în funcție de trafic și de condițiile de conducere.

Schimbător cu padele

Schimbarea vitezelor cu padele permit controlul instantaneu al nivelului de frânare regenerativă pentru a se adapta la condițiile de condus fără a lua mâinile de pe volan.

Oglinda retrovizoare interioara digitala

Imaginea de la camera din spate este afișată în oglinda retrovizoare, pentru o vedere clară fără obstacole cauzate de prezența pasagerilor din spate sau de vreme rea.

Monitor cu vedere panoramică (PVM)

Imaginile în timp real de la camerele montate în jurul vehiculului sunt afișate pe afișajul central de 12,3 inchi, oferind suport vizual la viteze reduse.

Încărcător pentru telefon fără fir*

Încărcător wireless compatibil Qi. Puneți pur și simplu dispozitivul jos pentru a activa încărcarea, fără a fi nevoie să-l conectați la niciun cablu.

Porturi de tip USB C

Două porturi USB Type-C, unul față și unul spate, permit încărcarea comodă a smartphone-urilor, tabletelor etc., de oriunde în vehicul.

Audio premium Harman/Kardon*

Șase difuzoare față și patru spate plus un subwoofer, special conceput pentru Solterra, oferă sunet de înaltă calitate pentru toți pasagerii.

Plafon panoramic*

Plafonul panoramic îți permite să admiri peisaje unice din confortul scaunului tău și să te bucuri de luminozitatea interioară perfectă.

Volan incalzit*

Întregul volan este încălzit pentru o aderență caldă în orice poziție. Aprinderea automată și controlul temperaturii adaugă confortul condusului.

Consolă centrală

Designul avansat al consolei centrale este posibil prin adoptarea sistemului de schimbare prin cablu. Mai jos este o zonă de depozitare versatilă, cu toate comenzile aranjate pentru ușurință în utilizare.

Ecran LCD

Ecranul LCD TFT de 7" montat înalt are un design avansat. Poziționat deasupra volanului, aspectul său minimizează mișcarea ochilor, permițând șoferului să rămână concentrat pe drum.

Display central de 12,3"

Afișajul central mare garantează o vizibilitate ridicată și reduce reflexiile la minimum permițând o lizibilitate maximă. Este pozitionat in asa fel incat sa ofere o senzatie de spatialitate oferind in acelasi timp usurinta maxima in utilizare.

Funcția de memorare a poziției scaunului șoferului*

Funcția de memorare a poziției scaunului șoferului este legată de poziția oglinzilor retrovizoare, pentru a îmbunătăți confortul în timpul conducerii. În plus, oglinda exterioară de pe partea pasagerului se înclină automat în jos când mașina este în marșarier, pentru o mai bună vizibilitate în timpul manevrei.

*Disponibil numai pe 4E-xperience+

SUBARU Care

Descoperiți un nou nivel de conectivitate cu aplicația SUBARU Care și rămâneți conectat la Solterra, chiar și atunci când sunteți separat.

eCall

Sistemul anunță automat centrul eCall dacă airbag-urile sunt declanșate și transmite operatorului locația, ora și numărul de șasiu, astfel încât acesta să poată trimite vehicule de urgență. Este disponibilă și operarea manuală.

Servicii de la distanță

Gestionați de la distanță aparatul de aer condiționat, verificați starea bateriei și setați programul de încărcare.

Găsește-mi mașina

Găsește-ți Solterra, oriunde l-ai parcat.

SUBARU Care

Primiți notificări despre orice alerte de avertizare detectate pe Solterra sau vizualizați informații despre luminile de avertizare în orice moment.

Rețea de încărcare Subaru

Planificați-vă călătoriile cu liniște deplină, identificând stațiile de încărcare în funcție de locația dvs. sau de-a lungul traseului.

Starea mașinii

Verificați de la distanță dacă ușile sunt închise corect sau închideți-le dacă sunt deschise.

Statistici de conducere

Accesați și învățați din statisticile călătoriei dvs. pentru a vă îmbunătăți conducerea și pentru o mai mare eficiență.