SUBARU Solterra

Tehnologie

Inimă electrică. Subaru DNA.

23SOLTERRA_0100BP_EC

Sistem de tracțiune integrală

Tehnologia All-Wheel Drive, o marcă înregistrată a siguranței Subaru, revine sub formă electrică și câștigă și mai multă performanță. Asta, datorita ajutorului celor doua motoare eAxle, care actioneaza independent rotile din fata si din spate si distribuie puterea uniform, optimizand aderenta in functie de conditiile drumului.

8c04baaca74f4b8ee2d6e79a906090

X-MODE cu Grip Control

Cuceriți orice tip de drum datorită X-MODE și abordați urcușurile și terenurile accidentate cu și mai multă încredere cu Grip Control, care vă menține viteza constantă și vă permite să vă concentrați doar asupra direcției.

Înălțimea de la sol

Un SUV în întregime, cu înălțimea necesară pentru a cuceri cele mai accidentate drumuri și a unghiurilor de apropiere, rampă și ieșire concepute pentru a proteja caroseria și bateria.

PLATFORMĂ GLOBALĂ e-SUBARU

Solterra inaugurează noua platformă care stă la baza vehiculelor electrice ale viitorului. Conceput pentru a asigura manevrabilitate, spațiu și locuibilitate maxime, mută bateria sub podea și combină acumulatorul și șasiul într-o singură structură, construind cea mai rigidă platformă de până acum.

Motor și baterie

Solterra dispune de două motoare eAxle pe puntea față și spate, cu livrare instantanee pentru o accelerare lină, rapidă și puternică. Un sistem de răcire cu apă controlează temperatura bateriei, asigurând o performanță stabilă. În plus, sistemul S-PEDAL DRIVE garantează o experiență de condus lină, permițând controlul dinamic al accelerației și decelerației.

Reîncărcați

De asemenea, eficient în autonomie și timpi de încărcare, Solterra poate ajunge la 80% din baterie în doar 30 de minute dacă este alimentat de o încărcare rapidă de 150 kW. Timpii de încărcare scurti sunt asigurați chiar și în timpul iernii, datorită încălzitoarelor de baterie și pot fi monitorizați convenabil de la distanță chiar și de pe un smartphone.