SUBARU Solterra

Siguranță

Siguranță generală Subaru.

Când te simți în siguranță în mașina ta, totul devine mai ușor. Din acest motiv, Subaru pune siguranta pe primul loc, testand, perfectionand si imbunatatind tehnologiile si structurile pe care le dezvolta si le ofera clientilor sai de peste 50 de ani. Cu noi sisteme inovatoare, cum ar fi SUBARU Safety Sense și PLATFORMA GLOBALĂ e-SUBARU fără precedent, Solterra ridică ștacheta standardelor de siguranță și reprezintă un pas important către visul Subaru de a avea un viitor fără accidente.

Sistem de pre-coliziune (PCS)

Control dinamic de croazieră cu radar (DRCC)

Asistență pentru trasarea benzii (LTA)

Asistență pentru semne rutiere (RSA)

Asistență pentru ieșire în siguranță (SEA)

Când staționează, radarul din spate detectează vehiculele sau bicicletele care se apropie din spate și avertizează șoferul cu privire la potențiale coliziuni cu o lumină de avertizare în oglinda exterioară. Dacă o ușă este apoi deschisă, este activat un semnal acustic pentru a crește nivelul de alarmă.

Frână de sprijin de parcare (PKSB)

O cameră detectează prezența pietonilor atunci când Solterra face marșarier și avertizează șoferul printr-o avertizare acustică. Dacă sistemul crede că va avea loc o coliziune, acesta acționează automat frânele pentru a evita sau reduce rănirea sau deteriorarea.