SUBARU Forester

e-BOXER Hybrid

SUBARU e-BOXER - Noua tehnologie hibridă de la Subaru

Noul SUBARU e-BOXER combină motorul SUBARU BOXER cu un motor electric pentru a forma un sistem de propulsie hibrid capabil să furnizeze un cuplu ridicat.

Rezultatul: accelerare puternică, conducere silențioasă și confortabilă, funcționare practic fără vibrații, indiferent de destinația dumneavoastră.

Motor SUBARU BOXER și motor electric

Motor pe benzină
Putere maximă: 110 kW (150 CP) la 5600-6000 rpm
Cuplu maxim: 194 Nm la 4000 rpm

Motor electric
Putere maximă: 12.3 kW (16.7 CP)
Cuplu maxim: 66 Nm

Sistemul SUBARU e-BOXER Hybrid

Pentru o funcționare cât mai eficientă, sistemul SUBARU e-BOXER Hybrid ajustează automat utilizarea motorului cu injecție directă de 2.0 litri și a motorului electric în functie de solicitări.

Motorul electric al sistemului hibrid este integrat în cutia de viteze Lineartronic, iar bateria este instalată central în spatele mașinii. Stabilitatea remarcabilă binecunoscută modelelor Subaru rămâne neschimbată, deoarece este dată de centrul de greutate scăzut al motorului SUBARU-BOXER și a sistemului de tractiune integrală permanentă Symmetrical AWD.

Agilitate și stabilitate în curbe

În timp ce manevarea altor vehicule cu motor electric poate suferi din cauza greutății suplimentare, în cazul Subaru e-BOXER comportamentul de conducere rămane neschimbat datorită aranjamentului central al tuturor componentelor.

Motorul pe benzină este instalat în partea de jos a compartimentului iar motorul electric este integrat în cutia de viteze Lineartronic în spatele motorului, fapt care pastreaza agilitatea tipică modelelor Subaru alături de stabilitatea în viraje.

Incitant pe drum. Relaxat in afara lui.

Prin accelerarea noului Forester echipat cu motorul SUBARU e-BOXER Hybrid, veți simți confortul unei clase superioare : puternic pe sosea și liniștitor pe teren dificil.

Făra stres prin jungla urbană

Motorul electric compact de înaltă performanță asigură o reacție spontană la accelerare și decelerare. Astfel, puteți conduce confortabil și fără stres chiar și în condiții de trafic grele.

Afișajul sistemului motor

Pornire, accelerare ușoară: funcționare EV

Cerință mare de putere: funcționarea motorului pe benzină

Putere medie necesară: suport motor electric

Decelerare: recuperarea energiei

La volan, sunteți întotdeauna responsabil pentru o conducere atentă, sigură și respectarea reglementărilor de circulație. Vă rugăm să nu vă bazați doar pe sistemul de monitorizare a șoferului. Ca ajutor tehnic, inevitabil nu funcționează și reacționează la fel în toate condițiile. Vă rugăm să rețineți specificațiile tehnice și factorii care influențează funcția din manualul de utilizare.